Nume:
Apicola Bihor
E-mail:
apicola@rdsor.ro
Telefon:
0259 418 516
Telefon 2:
0359 404 080
Adresa:
Oradea. Bd. General Magheru, Nr. 9, Bl. M 9, Jud. Bihor.

Apicola Bihor
Apicultura

Apicultor, distribuitori miere de albine din Romania – miere 100% naturala, miere de salcam, tei, poliflora, de rapita, floarea-soarelui, de castan, miere de mana, miere cu catina, nuci, migdale, miere cu fagure, polen, propolis, miere la kilogram, miere la borcan, miere la plic, produse 100% romanesti, matca, matci, cutii stupi, roi albine, hrana albine.

Detalii

APICOLA BIHOR, este  membra a Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania si este locul unde apicultorii din judet pot afla noutatile din domeniu, profesional si legislativ, pot obtine consultanta referitoare la oportunitatile obtinerii de fonduri si organizeaza cursuri de perfectionare profesionala in meseria de apicultor. Apicola se ocupă cu achizitionarea si comercializarea produselor apicole: miere, polen, propolis, laptisor de matca, pastura, ceara. Comercializeaza: echipament si utilaje apicole, produse naturiste si suplimente naturale, ceaiuri, marfuri alimentare, cosmetice, marfuri nealimentare, cereale, siropuri, tincturi, fructe uscate si confiate.

Mierea are in compozitia sa numeroase principii active binefacatoare pentru sanatate. Acestea sunt in mare parte zaharuri precum si microelemente, enzime, acizi organici si vitamine, ce au un efect pozitiv prin actiunea de reglare a unor functii importante ale organismului. Gratie acestor calitati, mierea a fost utilizata ca remediu de-a lungul timpului pentru vindecarea unor afectiuni (gastro-intestinale, renale, respiratorii) si pentru tratarea plagilor infectate. Orice tip de miere are proprietati specifice: mierea de levantica lecuieste tusea si durerile de gat; mierea de tei usureaza starile febrile si durerile gastrice, previne migrena, fiind un bun mijloc profilactic si remediu in pneumonii, astm bronsic, stari nervoase, tuberculoza; mierea de brad este utila in bolile cailor respiratorii, cea de salcam este un bun calmant si tonic; mierea de castan salbatic creste tensiunea arterial; mierea de castan comestibil are actiune antimicrobiana, mai ales in bolile de stomac, intestinale si renale; mierea de izma este buna ca leac impotriva durerilor, antihemoragic, tonifiant; mierea de floarea-soarelui - utila in bronsite si boli de stomac. Mierea de flori de camp are o puternica actiune antimicrobiana, cea de livada (de pomi fructiferi) vindeca afectiunile renale, pulmonare si intestinale. Mierea de munte are calitati deosebite in bolile de cai respiratorii si in alergii, fiind o insumare de substante nutritive si curative. Principalele categorii de utilaje apicole oferite spre vanzare:

- Stupi si accesorii pentru stupi;
- Unelte si utilaje apicole;
- Centrifugi tangentiale si radiale;
- Unelte si masini pentru descapacire rame;
- Utilaje pentru procesarea si ambalarea mierii albine;
- Topitoare de ceara;
- Echipamente pentru colectare polen si propolis;
- Echipament de protectie.

Servicii

Produse si servicii:

- Achizitionare produse apicole;

- Comercializare produse apicole;

- Comercializare miere;

- Comercializare polen de albine;

- Comercializare utilaje apicole;

- Comercializare echipamente apicole;

- Comercializare laptisor de matca.

Parteneri

Magazine:
Oradea: Orar: Luni - Vineri - 08:00 - 18:00.
Salonta: Orar: Luni - Vineri - 08:00 -16:00.
Programul se respecta in afara sarbatorilor legale.

Galerie foto

Apicola Bihor
Apicola Bihor
Apicola Bihor
Apicola Bihor
Apicola Bihor
Apicola Bihor
Apicola Bihor
Apicola Bihor

© 2015 Copyright by apicultura-romania.com