Nume: |
Apicultura Apisalecom - Bacau. |
E-mail: |
apisalecom@yahoo.com |
Telefon: |
0722 252 471 |
Telefon 2: |
0753 172 530 |
Telefon 3: |
0234 374 385 |
Website: |
http://apisalecom.ro |
Adresa: |
Comanesti, Str. Nufarului, Nr. 3B, Jud. Bacau |
Apicultor, producator, distribuitori miere de albine din Romania naturala, miere de salcam, tei, poliflora, de rapita, floarea-soarelui, de castan, miere de mana, miere cu catina, nuci, migdale, miere cu fagure, polen, propolis, miere la kilogram, miere la borcan, miere la plic..
Infiintata in anul 1996, Apisalecom S.R.L este situata in Comanesti, judetul Bacau. Cu un efectiv de 6 angajati, Apisalecom S.R.L comercializeaza o gama larga de: miere, polen granule, propolis brut, tinctura de propolis. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.
Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.
Mierea si celelalte produse derivate, propolis, polen si laptisor de matca, sunt indicate pentru o sanatate de fier si pentru un ten impecabil. Mierea si produsele prelucrate din aceasta sunt recomandate pentru ameliorarea sau vindecarea unor afectiuni si au efecte terapeutice. De asemenea, produsele apicole sunt recomandate, in special, in perioada de crestere a copiilor, in covalescenta, in cazul de avitaminoze, de afectiunii ale tubului digestiv, ale cailor respiratorii, ale ficatului, la astenii sau nevroze. In perioada rece se recomanda consumul produselor pe baza de propolis - tinctura sau sirop, iar copiilor in crestere sau in perioada examenelor, se recomanda suplimente nutritive cu miere si afine. In consecinta ne propunem sa dezvoltam o afacere in domeniul apicol.
Albinele isi stabilesc adapostul, in mod natural, in scorburi de copaci, crapaturi de stanci, stalpi, poduri sau in alte locuri care le ofera protectie impotriva interperiilor. Inca din vechime, omul a adus albinele in preajma locuintei sale, incercand astfel sa valorifice produsele oferite de albine, in special mierea si ceara. Stupii sunt constructii din lemn sau poliuretan facute de om pentru adapostirea albinelor in vederea exploatarii economice a acestora. La inceput albinele au fost adapostite in stupi simpli (trunchiuri de copaci scobite, cosnite), in care nu era posibila interventia omului, fagurii erau ficsi, nu se puteau lua, extrage mierea si refolosi. Acum se folosesc stupi sistematici, cu rame mobile, ce fac posibila interventia omului in cuib si folosirea rationala a tuturor produselor apicole.
Mierea de albine e cel mai sanatos aliment natural si nu degeaba se spune ca pe Taramul Fagaduintei curg rauri de miere. Putina lume stie ca exista tratamente cu miere pentru aproape toate tipurile de afectiuni. Bineinteles ca nu orice miere e buna, atat la gust cat si ca proprietati terapeutice. Mierea de albine este un produs natural complex rezultat al nectarului floral al plantelor si al imbogatirii acestuia de catre albine (Apis mellifera L) cu substante proprii, prin actiunea sucului secretat de glandele acestora.
Apisalecom comercializeaza;
- Miere de salcim;
- Miere de tei;
- Miere naturala;
- Tinctura de propolis;
- Miere poliflorala;
- Miere de propolis;
- Miere de sunatoare;
- Miere monoflolorala;
- Miere de floarea soarelui;
- Miere de laptisorul de matca;
- Ceara de albine;
- Faguri.