Nume:
Apicultura Teleorman Miere Delicioasa
E-mail:
contact@miere-delicioasa.ro
Website:
http://miere-delicioasa.ro
Facebook

Apicultura Teleorman Miere Delicioasa
Apicultura

Apicultor, producator, distribuitori miere de albine din Romania naturala, miere de salcam, tei, poliflora, de rapita, floarea-soarelui, de castan, miere de mana, miere cu catina, nuci, migdale, miere cu fagure, polen, propolis, miere la kilogram, miere la borcan, miere la plic..

Detalii

Mierea delicioasa isi are sursa in stupina aflata in loc. Traian din jud. Teleorman. Albinutele noastre va pun la dispozitie miere de salcam (cantitate limitata), de tei, de floarea-soarelui si poliflora (neprelucrata, netratata), propolis brut sau sub forma de tinctura, ceara de albine. Garantam pentru calitatea oferita! Va asteptam!

Obținută prin prelucrarea florilor de tei, această miere are o culoare galben – portocalie, cu un gust dulce și aromă pronunțată; cristalizarea se produce după cca. 6 luni de la extragerea ei din faguri.

Bine ați venit în delicioasa lume a mierii de albine. Speram sa va trezim curiozitatea și, totodată, interesul pentru acest produs natural miraculos, care este nu numai un aliment gustos, dar și un medicament natural de excepție. 

Acțiunile terapeutice ale mierii sunt binecunoscute, aceasta având acțiune antibiotica, cicatrizanta, calmanta. 

Mierea de albine este un puternic energizant natural furnizând organismului calorii (335 de calorii/100 gr), vitamine, minerale și enzime.

Consumul de produse apicole (miere, polen, propolis, ceara) contribuie la fortificarea organismului și la evitarea multor afecțiuni.

V-am convins? Sper ca da!

Numai bine!

Servicii

© 2015 Copyright by apicultura-romania.com