Portalul ofera informatii complete despre producatorii si distribuitorii de miere de albine din Romania – miere 100% naturala, miere de salcam, tei, poliflora, de rapita, floarea-soarelui, de castan, miere de mana, miere cu catina, nuci, migdale, stafide, miere cu fagure, polen, miere la kilogram, miere la borcan, miere la plic, miere direct de la aplicultori.

Producator pungi BIO

Producator pungi BIO

Producator PUNGI BIO

Producator PUNGI BIO

   VERPACKUNG SRL este societate cu capital 100% privat, romanesc, producatoare nationala de pungi 100% biodegradabile.
   Distribuim produsele realizate in fabrica noastra pe teritoriul intregii tari.
   Transportul se realizeaza prin curier rapid.
   Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare de la momentul receptionarii comenzii.
   Pentru produsele personalizate, livrarea se va face conform convetiei dintre parti, in functie de cantitate si de complexitatea comenzii. Cantitatea minima variaza in functie de numarul de culori ales.

   Avem posibilitatea de a printa in 4 culori.
   Pungile sunt fabricate din derivate din plante cu continut ridicat de amidon de porumb.
   Produsele sunt certificate si respecta directivele nationale si internationale in domeniu.

   Pentru pungile noastre nu se plateste ECOTAXA!

Producem:

Sacose tip maiou (t-shirt) - biodegradabile

Sacose tip maiou la rola - biodegradabile

Saci menajeri la rola - biodegradabili
 

   Pungile VERPACKUNG sunt confectionare din materii prime bio, nepoluante pentru ecosistem, scutite de ecotaxa, certificate in Uniunea Europeana.

   Pungine VERPACKUNG se comercializeaza la pret de producator!
  

Contactati-ne si solicitati oferta noastra:
   verpackung.ltd@gmail.com
   0764.213.222

Vizitati magazinul online:
www.pungi-bio.com

 

   Pungile realizate in fabrica noastra intrunesc cele mai exigente cerinte, dar si cele mai moderne criterii legate de productie si de protejarea mediului. Utilajele folosite in procesul de productie sunt ultra-performante, linia de productie pentru realizarea pungilor biodegradabile fiind data in folosinta in 2020. Protejarea mediului este o prioritate pentru societate, pungile biodegradabile si compostabile sunt scutite de ecotaxa si sunt prietenose cu mediul inconjurator. Din anul 2019 Romania a intrat pe lista tarilor in care comercializarea pungilor din plastic se supune unor norme speciale. Astfel, ne pliem pe normele europene aplicabile in domeniu.

   Produsele noastre sunt extrem de usor de personalizat dupa specificatiile clientului. Astfel, ele constituie un mijloc de reclama eficient si util pe un produs aproape indispensabil. Ele sunt adaptabile cu usurinta, la preturi de producator.
   Caracteristicile pungilor biodegradabile si gradul lor ridicat de personalizare fac ca acestea sa poata fi utilizate in orice sector de activitate, fie ca e vorba de unul industrial sau chiar de un sector din sfera comerciala.

   Toate produsele noastre sunt eco friendly, fiind 100% biodegradabile.

 

 


  

 

© 2015 Copyright by apicultura-romania.com